Nyhet
| 2022-03-25

Ny rapport: Oro för världsläget, ökade kostnader men stark efterfrågan

Hopp och förtvivlan. Så beskriver företagen årets första tre månader. Snacket gick - släppta restriktioner skulle bli en återgång till det någorlunda normala. Men så ändrades världsläget över en natt, Rysslands invasion av Ukraina var ett faktum. Ändå vittnar många verksamheter om högtryck och rekryteringsbehov. Oro för världsläget, ökade kostnader men stark efterfrågan beskriver en stökig vardag för Värmländska företag.  

I vår sextonde rapport av Så mår företagen i Värmland ger vi en ögonblicksbild och en sammanställning av över 224 samtal med Handelskammarens medlemmar de senaste månaderna. Om hur ni mår, hur det går för er och vad ni tror om tiden framöver.

Här kan du läsa rapporten som bland annat handlar om oro för världsläget, ökade kostnader men stark efterfrågan.

Tack för att du delar med dig 🧡

Genom att du och alla andra Handelskammarmedlemmar delar med er av era berättelser om hur ni mår, vad ni behöver och vad ni tror om framtiden, kan vi vara en stark och aktuell röst. Du bidrar också med omvärldskoll och inspiration till företagen runt omkring dig och med viktig input till beslutsfattare såväl regionalt som nationellt. 

Tillsammans håller vi i och håller ut och tar hand om varandra!

/ Vännerna på Handelskammaren Värmland

Läs våra senaste rapporter här: