Ny rapprot - så spår företagen i Värmland 2022
Nyhet
| 2021-12-16

Ny rapport: Så spår företagen 2022

Väldigt många spår ett framgångsrikt 2022. Utmaningar gör att vi skapar nya lösningar. Framgångsrika lösningar. Fortsatt höga priser, leveransutmaningar och smittlägets utveckling kommer att påverka affären. Likaså kompetensbrist. Ändå väljer värmländska företag att göra stora investeringar och att satsa på hållbarhet. Och tack vare tidigare lärdomar under pandemin tror sig de flesta branscher även att klara av snabba omställningar och en eventuell fjärde våg.  

I vår femtonde rapport av ”Så mår företagen i Värmland” ger vi en ögonblicksbild och en sammanställning av över 226 samtal med värmländska företag, som vi har gjort den senaste månaden. Om hur ni spår 2022.

Här kan du läsa rapporten som handlar om hur företagen spår 2022.

Tack för att du delar med dig 🧡

Genom att du och alla andra Handelskammarmedlemmar delar med er av era berättelser om hur ni mår, vad ni behöver och vad ni tror om framtiden, kan vi vara en stark och aktuell röst. Du bidrar också med omvärldskoll och inspiration till företagen runt omkring dig och med viktig input till beslutsfattare såväl regionalt som nationellt. 

/ Vännerna på Handelskammaren Värmland

Läs våra senaste rapporter här: