Handelskammaren – Kalender | 2019-05-16

Affärsresan 2019 - Föreställningen om Värmland

Den 16–17 maj 2019 är det dags för Affärsresan 2019 – Föreställningen om Värmland, ett annorlunda event på Selma Spa i Sunne, om och med Värmlands näringsliv.

På Affärsresan kommer du få du en chans att bidra och bli boostad. Du får ta del av hur andra företag ser på sina förutsättningar, upptäcka olika vägar till succé, knyta affärskontakter och inspireras av kolleger eller konkurrenter. Och vara med i en rörelse – både bokstavligt och bildligt.

Välkommen till en mötesplats med oväntade vändningar, sköna människor, god mat och peppande upplevelser. Tillsammans tar vi reda på vilken roll Värmland kan spela.

Affärsresan 2019 – Föreställningen om Värmland kommer bli ett dygn där det ges tid för såväl relationsbyggande, aktiviteter, erfarenhetsutbyten och kompetensutveckling. Vi kommer att ha Selma Spa helt för oss själva, vilket innebär att alla är där av samma anledning – att mötas och inspireras av varandra.

Här hittar du programmet (uppdateras löpande) >>>

Kontaktperson

Karolina Nilsson
070-302 72 54

Datum: 2019-05-16
Plats: Selma Spa, Sunne

Priser:
Del i dubbelrum 4 595 kr exkl. moms
Dubbelrum 9190 kr exkl. moms.
Enkelrum 5 995 kr exkl. moms

Vet du ännu inte vilka som ska följa med från ditt företag?
Inga problem! Det räcker att du anger antal personer och dig själv som bokningsansvarig och återkommer med uppgifter om dina medresenärer senast 25 april.

Bokningsvillkor

Vi vill att så många företag som möjligt ska kunna delta, därför får max fem personer per företag/organisation bokas.
Alla priser är exklusive moms. Anmälan är bindande och som bokningsansvarig förbinder du dig att fylla bokade platser. Din plats/dina platser kan dock överlåtas till annan person.


Information & Anmälan

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail