Certifiering i export- och importhantering

Tillsammans med handplockade experter inom sina områden erbjuder vi dig möjlighet att höja och bredda kompetensen, och hitta nya arbetssätt inom internationell handel. Genom att delta på tre grundutbildningar med olika kunskapsinnehåll och sedan fördjupa sig inom ett område, skapas förutsättningar för bättre och säkrare internationella affärer. Och en effektivare och roligare vardag! En möjlighet att utvecklas och skapa förutsättningar för att växa, både som individ och företag!

Med goda kunskaper inom export- och import skapar du förutsättningar för att kunna genomföra bra och säkrare internationella affärer!

Genom Handelskammarens Certifiering i export- och importhantering lär du dig under fyra utbildningsdagar grunderna samtidigt som du fördjupar dig inom det område som är mest relevant för dig. Tre av utbildningstillfällena fokuserar på processen i internationella affärer och det fjärde utbildningstillfället väljer du själv från någon av våra fördjupningsutbildningar.

Under utbildningarna varvas föreläsningar av Handelskammarens experter inom området, med case och grupparbeten, där du får omsätta teorin i praktiska övningar.

Efter genomförande av alla utbildningarna erhåller du ett intyg på att du gått Handelskammaren Värmlands certifiering i export- och importhantering.

För vem?

Certifiering i export- och importhantering vänder sig till alla på företaget som är berörda av internationell handel: inköpare, säljare, skeppningsmedarbetare, tulladministratörer m fl.

Vilka utbildningar ingår?

Vi erbjuder certifiering i export- och importhantering där nedanstående utbildningar ingår:

Till ovanstående tre utbildningar kompletterar du med en av följande fördjupningsområden:

Paketpris certifiering

Fyra utbildningar för 17 200 kr exkl. moms för medlemmar i Handelskammaren (ord. pris 19 200 kr/fyra utbildningar).

21 900 kr exkl. moms för övriga deltagare (ord. pris 24 400 kr/fyra utbildningar). 

Pris för enstaka utbildningar
4800 kr exkl moms/person för medlemmar, 6100 kr exkl. moms för övriga deltagare.

Anmälan

Här nedan kan du göra din anmälan och boka en plats för att certifiera dig i export- och importhantering. Vill du veta mer innan du anmäler dig så är det bara att du kontaktar Helena Englund. Hennes kontaktuppgifter finner du lite längre ner på sidan.

Som du kan se nedan så är datumen satta för året, men vi fyller kontinuerligt på med nya datum om utbildningarna blir fullsatta, alternativ fyller vi på med nya utbildningstillfällen 2023.

Har du gått någon av av utbildningarna tidigare?

Du som redan deltagit i någon eller några av de utbildningar som ingår ovan, och som vill komplettera för en certifieringen i export- och importhantering - hör av dig till Helena (kontaktuppgifter nedan) för att få prisuppgift och för att veta vad du kan tillgodoräkna dig.

Helena Englund arrangerar affärsmässig utbildning för företag

Helena Englund

Utbildningsansvarig

Vårt program inom internationell handel

Vårt program inom internationell handel innehåller både utbildningar, seminarier och nätverk.