Utbildningar

Kunskap, erfarenhetsutbyte och värdefulla kontakter. Vår tanke är att du inte ska behöva åka långt för att ha tillgång till riktigt bra utbildningar.

Vi utbildar det värmländska näringslivet.

NYA NÄTVERK FÖR ERFARENHETSUTBYTE OCH NY KUNSKAP

ÄR DU EN AV 10 PERSONER?

Nu lanserar vi fem nya nätverksgrupper under formatet "10 personer pratar om". Ett tillfälle för dig att möta andra som har samma roll som du och/eller ett gemensamt intresse för en specifik fråga, och där åsikterna, perspektiven eller erfarenheterna i gruppen kommer att vara såväl annorlunda som lika dina egna.

Bra att veta angående Covid-19

Vi vill att du ska få en trygg upplevelse på våra utbildningar!

Rådande situation förutsätter att vi alla tar ansvar och fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer avseende covid-19.

I samverkan med våra samarbetspartners och utbildare vidtar vi åtgärder för att inte bidra till smittspridningen och för att säkerställa att du får en trygg upplevelse på våra utbildningar.

Utbildningar för dig

Viljan att hela tiden lära nytt, är en av nycklarna till framgång. Vårt utbud av verksamhetsnära utbildningar är resultatet av hundratals samtal och möten med värmländska företag – och fokuserar på de behov och önskemål som faktiskt finns. Välkommen att utveckla både dig själv och ditt företag!

Våra utbildningsområden

Tillsammans med experter inom sina områden, erbjuder vi dig och ditt företag just nu verksamhetsnära utbildningar inom de här områdena.

helena englund

Helena Englund

Utbildningsansvarig